Admitere master UBB Cluj
Citat din Guest în mai 20, 2025, 11:23 pmBuna seara, am o intrebare pentru cei care au sustinut admiterea la masterul de Clinica/Tehnici: ce intrebari ati primit din partea comisiei la admitere ? Multumesc
Citat din Guest în mai 20, 2025, 11:25 pmBună!
La Tehnici, mi s-a cerut să explic ce înseamnă o mediere parțială și de ce nu este o mediere totală, precum și dacă nu cumva mediatorul ales se suprapune cu una dintre variabilele analizate.
La Clinică, am fost întrebată de ce am ales să investighez relația respectivă într-o anumită formă și mi-au mai adresat o întrebare destul de tehnică, pe care, sincer, n-o mai țin minte. 😊Ce trebuie să știi e că la ambele mastere participă cam aceiași profesori sau doctoranzi în comisii, deci atmosfera este similară.
🔍 E important să ai o înțelegere solidă a statisticii, mai ales când vine vorba de concepte precum mediere, moderare sau interpretarea rezultatelor din SPSS.
Mult succes și curaj! Să nu te sperie comisia – sunt corecți și apreciază pregătirea autentică! 💚
Bună!
La Tehnici, mi s-a cerut să explic ce înseamnă o mediere parțială și de ce nu este o mediere totală, precum și dacă nu cumva mediatorul ales se suprapune cu una dintre variabilele analizate.
La Clinică, am fost întrebată de ce am ales să investighez relația respectivă într-o anumită formă și mi-au mai adresat o întrebare destul de tehnică, pe care, sincer, n-o mai țin minte. 😊
Ce trebuie să știi e că la ambele mastere participă cam aceiași profesori sau doctoranzi în comisii, deci atmosfera este similară.
🔍 E important să ai o înțelegere solidă a statisticii, mai ales când vine vorba de concepte precum mediere, moderare sau interpretarea rezultatelor din SPSS.
Mult succes și curaj! Să nu te sperie comisia – sunt corecți și apreciază pregătirea autentică! 💚