Facultate ID
Citat din Guest în mai 20, 2025, 11:13 pmBuna ziua, ce facultate de psihologie imi recomandati pentru ID?Sunt din Brasov, deci naveta ar fi relativ usoara atat in Cluj, cat si Bucuresti. Parerile sunt foarte impartite in ceea ce priveste aceste doua optiuni, poate cineva care a urmat acest format de studii ma poate ajuta cu un sfat.Multumesc!
Citat din Guest în mai 20, 2025, 11:15 pmCu tot respectul, Facultatea din Brașov este una foarte solidă, adesea considerată superioară celei din București, mai ales dacă sunteți interesat(ă) să învățați cu adevărat. Vă recomand să discutați cu absolvenți din mai multe centre universitare pentru o perspectivă realistă. În ceea ce privește Clujul, într-adevăr, este considerat de mulți ca fiind printre cele mai bune din țară. Totuși, forma de învățământ la distanță (ID) nu se compară, ca profunzime și experiență educațională, cu cea de la zi – indiferent de universitate.
Cu tot respectul, Facultatea din Brașov este una foarte solidă, adesea considerată superioară celei din București, mai ales dacă sunteți interesat(ă) să învățați cu adevărat. Vă recomand să discutați cu absolvenți din mai multe centre universitare pentru o perspectivă realistă. În ceea ce privește Clujul, într-adevăr, este considerat de mulți ca fiind printre cele mai bune din țară. Totuși, forma de învățământ la distanță (ID) nu se compară, ca profunzime și experiență educațională, cu cea de la zi – indiferent de universitate.
Citat din Guest în mai 20, 2025, 11:15 pmAm absolvit psihologia la UBB Cluj și pot spune că parcursul academic nu a fost deloc simplu – cadrele didactice sunt extrem de bine pregătite. Programul de la Cluj pune accent pe abordarea cognitiv-comportamentală. Din câte cunosc, în București formarea tinde mai mult spre psihanaliză. Cred că ar fi util să reflectați la direcția profesională pe care doriți să o urmați înainte de a alege universitatea.
Am absolvit psihologia la UBB Cluj și pot spune că parcursul academic nu a fost deloc simplu – cadrele didactice sunt extrem de bine pregătite. Programul de la Cluj pune accent pe abordarea cognitiv-comportamentală. Din câte cunosc, în București formarea tinde mai mult spre psihanaliză. Cred că ar fi util să reflectați la direcția profesională pe care doriți să o urmați înainte de a alege universitatea.